top of page

UTSTÄLLNING 2023

IMG_0148.JPG
IMG_0664.jpg

 

 

 

Fotoutställning ”FÖRUNDRAN”

Mitt namn är Tina Thornberg

och jag hade förmånen att ställa ut mina akvareller på Karnelund

under säsongen 2019.
Detta året är det dags igen, men denna gången med en fotoutställning.
Jag bor permanent på Österlen, närmare bestämt i Baskemölla och Gyllebo.
Mitt främsta livselixir är natur och djur och jag vistas dagligen ute i naturen där jag hämtar kraft och inspiration. Jag har en övertygelse om att naturen är människans bästa medicin och dessutom helt utan biverkningar.
Mitt intresse för fotografering har växt fram under de senaste åren och jag tycker att det är ett fint sätt att bevara och dela med sig av allt vackert som vi omges av.

I samband med min fotoutställning kommer jag att skapa en insamling på Naturskyddsföreningen för att hjälpa till att rädda våra vilda bin. Bina är livsviktiga för vår matproduktion och hela ekosystemet.
Men en tredjedel av våra vilda biarter är på väg att försvinna. Gifter, matbrist, ett förändrat landskap och klimatförändringar hotar våra vilda trädgårdsmästare. Det kan få allvarliga konsekvenser för mänskligheten och den biologiska mångfalden.
En tredjedel av mina försäljningsintäkter för fotona kommer därför att sättas in till denna insamling för att bidra till att våra vilda bin kan räddas.
Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Under säsongen kommer utställningen att förändras genom årstiderna och jag hoppas på detta sätt kunna dela med med mig av vår vackra omgivning i de olika årstidsskepnaderna.

Förhoppningsvis kommer du som gäst på fina Karnelund Krog & Rum att följa med på min vandring i naturen och bli FÖRUNDRAD över dess magi.

”Om naturen hade en röst skulle den tala om för dig att den inte behöver dig, men att du behöver den”.

bottom of page